Konsultation

IMG_1641
Högtalarinstallation i The Gallery på Gothia Towers, med klothögtalare som smälter in i miljön och levererar ett jämnt ljud över hela ytan.

En ljudanläggning måste fungera väl i den miljö den ska verka i.

Detta betyder att det budskap ljudet ska bära ska vara tydligt och harmoniskt och få lyssnaren att reagera och ofta även agera, oavsett om budskapet är bakgrundsmusik, kommunikation eller ett talat utrymningslarm. En ljudanläggning är alltid det effektivaste sättet för masskommunikation, naturligtvis under förutsättning att systemet är korrekt designat och installerat.

Soliflex designar ljudanläggningar för arenor, teatrar, nattklubbar, shoppingcentra, hotell, järnvägsstationer, kyrkor m.fl. Varje anläggning är i sig unik och med olika krav på anläggningens funktion. Soliflex har tack vare sin långa erfarenhet, all den kunskap som krävs för att designa en anläggning som möter kundens krav på ett gott estetiskt utförande, givetvis parat med en tekniskt framstående funktion, användarvänlighet och som också möter gällande regelverk.

Speaker installation at KappAhl HQ in Mölndal, Sweden. Discreet loudspeakers with good clarity making the listener less fatigued.
Högtalarinstallation på KappAhls huvudkontor i Mölndal. Diskreta högtalare med god tydlighet gör att man lyssna längre utan att bli trött.