Hur du kan jobba med bakgrundsmusik

coffee-break-1177540_1920
Bakgrundsmusik för hotell

Soliflex kommer ställa ut på mässan Lounge Event som går av stapeln den 11-12 januari 2017 på Stockholm Waterfront. Där kommer vi visa hur du kan jobba med din bakgrundsmusik exempelvis i ett talat utrymningslarm. Väljer du rätt högtalare och styrsystem kan du få hög kvalitet i din bakgrundsmusik. Bakgrundsmusiken är viktig för hur dina kunder agerar och konsumerar i dina lokaler. Detta kan man också komma och prata om med oss på mässan.

Vi kommer bland annat visa vad man skall tänka på med sin bakgrundsmusik. Hur kan man integrera det med det obligatoriska talade utrymningslarmet? Vi kommer även visa intressant ljudteknik för konferenser som blir allt mer viktig att tänka på i takt med att tekniken i sig blir mer utbredd, men ljudet ofta glöms bort, trots att det är avsevärt viktigare än bilden för att folk skall uppfatta vad mötet handlar om. I takt med att man använder exempelvis Skype for Business mer och mer behövs bra ljudteknik för att få kvalitativa möten.

LOUNGE Event är den nya årliga mötesplatsen för hotell- och konferensbranschen där ägare, chefer och avdelningsansvariga på hotell, konferensanläggningar och fastighetsbolag från hela landet bekantar sig med de senaste produkterna och tjänsterna och tar del av aktuella trender och nya idéer genom seminarier och presentationer.

LOUNGE Event fokuserar på hotellrum, allmänna ytor, konferenslokaler, restauranger, SPA och andra specialtjänster. Teknik, design, inredning, utrustning, tjänster och distribution är inriktningen.

Hoppas vi ses där! Läs mer om Lounge Event här. Kontakta oss för en entrébiljett.